Belangrijk te weten!

Even lezen....

* Bij verhindering gelieve minimaal 24 uur van te voren te annuleren, anders breng ik de gereserveerde tijd in rekening. Annuleren kan per mail, per what's app, per telefoon, per sms. Ik zal altijd jouw annulering bevestigen. Krijg je geen bevestiging? zorg er dan voor dat je het nog een keer doorgeeft.Bij een calimiteit wordt gekeken naar de aard ervan.

* Betalingen: contant of per tikkie.Betalingen die worden overgeboekt per bank, dienen per direct te geschieden.

* Ruilen: is geen probleem.Met kassabon en binnen 8 dagen!

* Privacy: alles wat een klant in vertrouwen vertelt tijdens een behandeling, waaruit door de inhoud blijkt dat het vertrouwelijk is, zal strikt geheim blijven!

* Respect voor de behandelruimte en behandelaar: een klant dient respect te tonen voor de prive spullen & behandelruimte van de behandelaar.Tevens is het doel gelijkwaardig met elkaar om te gaan. Voelt iets onprettig meld dit dan.Zo ook kan de behandelaar een behandeling weigeren als dit niet goed voelt.

* Aansprakelijk: Een klant is ten aller tijde zelf aansprakelijk voor eigendommen en bezittingen meegenomen naar de behandelruimte.Bij verlies of diefstal kan geen aanspraak op de behandelaar worden gedaan.Klant heeft ook de plicht om alles te melden wat van belang is voor de behandeling.Denk hierbij aan: medicijn gebruik, ziektens, behandeling bij een arts of therapeut.Alles wat invloed heeft op jouw fysieke conditie.Vertel dus bij jouw 1e consult alles wat de behandelaar dient te weten.Hierdoor ontstaat het beste resultaat.

* Verantwoordelijkheid: een klant is zelf verantwoordelijk voor het effect van de gekozen behandeling.Soms activeert bijv.een massage iets in je lijf, dat kan een masseur nooit voorzien! Geef dus van te voren aan hoe jouw fysieke conditie is en wat je verwacht van de behandeling.Communiceer duidelijk wat je verwacht van de behandeling zodat je tevreden naar huis gaat..

* Hygiene: zowel klant als behandelaar dienen schoon en hygienisch te zijn! Er zullen altijd schone handdoeken worden gebruikt die erna de was in gaan.Dit zit in de behandelprijs inbegrepen!Bij een massage worden altijd de voeten ontsmet met Tea tree spray.Het is prettig als je een douche of bad neemt voordat je naar mijn praktijk komt voor een lichaamsbehandeling.Voor Corona maatregelen zie apart kopje Corona!Graag uw handen thuis wassen en weer bij binnenkomst in mijn praktijk.

* Uw gegevens worden alleen in een ( handmatige) kaartenbak bijgehouden en deze bevind zich in een gesloten ruimte,niemand heeft toegang tot uw gegevens als alleen de eigenaresse van Eli Spa.