Nieuw per nov’ 20: Warme bamboe massage.....met warme olie en warme bamboe stokken .....heerlijk in het najaar te boeken.

Nieuw!

Massage rittenkaart :

Je betaalt 9x de gekozen massage in een keer en ontvangt een persoonsgebonden rittenkaart.Wanneer deze vol is krijg je de 10e x gratis!

Deze kaart is 1jr. geldig! Niet inwisselbaar of overdraagbaar.

Verhuizing nieuwe werklocatie

www.balanshuisregioarnhem.nl

Per heden is mijn praktijk gevestigd op de begaande grond in het pand van Balanshuis.

Balanshuis Regio Arnhem is een centrum voor gezondheid en vitaliteit waar diversen therapeuten samenwerken.

Bij Balanshuis Regio Arnhem kunnen we je helpen om meer ontspanning en balans in jezelf en je leven (terug) te krijgen, waardoor je je fitter voelt en klachten kunnen verminderen of verdwijnen. 

Een aanpak die bij je past
Ook kun je bij ons terecht om te leren beter naar je eigen grenzen te luisteren en te ontdekken wat jou energie geeft en wat energie neemt. Omdat iedereen anders is, kijken we aan de hand van jouw specifieke klachten en wensen welke aanpak daar het beste bij past.  

Onder één dak
In Balanshuis Regio Arnhem werkt een team van therapeuten en dienstverleners, met diverse specialismen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Iedere professional heeft een eigen praktijk met eigen bevoegdheden. Door het samenbrengen van specialisaties en de onderlinge samenwerking in Balanshuis Regio Arnhem kunnen we je nog beter van dienst zijn. Je vindt alle dienstverlening onder één dak op een uitstekende locatie. Jong en oud is welkom, ook zonder verwijzing.

Meer info vind je op de website:www.balanshuisregioarnhem.nl