vragenlijst

Vragenlijst alvorens je naar mijn praktijk komt dien je deze vragen te beantwoorden!

Corona Protocol belangrijk!

Gelieve deze informatie te lezen alvorens je naar mijn praktijk komt

* Voorlopig kun je alleen max. 60 min behandelingen boeken.Voorkeur per mail!
* Neem je eigen drinken mee, in mijn praktijk mag ik geen drinken aanbieden.
* Laat zoveel mogelijk spullen thuis. Denk aan : tassen, jassen, mutsen, hoeden, sierraden en allerlei zaken die je op de afspraak niet nodig hebt.
* Was thuis je handen voor vertrek en ga nog even naar het toilet.Het toilet in Balanshuis is alleen voor nood, we willen zoveel mogelijk het gebruik beperken.
* Kom op de afgesproken tijd en niet vroeger.Blijf in je auto wachten mocht je toch te vroeg zijn. De wachtruimte in het pand dient zo min mogelijk gebruik te worden en wij hebben tijd nodig tussen de behandelingen om alles weer te desinfecteren en de behandelruimte te luchten!
*Houdt je strikt aan de instructies niet alleen voor jezelf maar ook voor je
medemens.
* Bij klachten, al zijn ze nog zo gering, gelieve de afspraak te verzetten. Denk hierbij aan: hoesten, niezen, opkomende gevoel van grieperig of bij twijfel of je ziek aan het worden bent. En zeker bij koorts.Tevens geldt dit ook als iemand in het gezin klachten heeft. Blijf dan thuis. We plannen dan z.s.m een nieuwe afspraak in . Je moet daarvoor een paar dagen klachtenvrij zijn.
* Als je zelf ook graag een mondkapje of iets wenst , geef dit aan.
*Vul het vragen formulier in wat ik je een paar dagen voor de afspraak toe mail en geef het aan als er vragen of twijfels zijn.
*Weet dat ik naast de normale hygiëne maatregelen nu extra maatregelen zal treffen en daar ook tijd & energie in steek. Zo zal ik zelf de afspraak annuleren bij klachten en tijdens mijn werk draag ik bescherm middelen.Tevens desinfecteer ik alles , ook tussendoor en was en desinfecteer ik mijn handen.Er staat in mijn praktijk een desinfecteer gel en ik vraag je ook om je handen bij binnenkomst ( weer) te reinigen.
* Alle afspraken mogen kosteloos geannuleerd worden nu tijdens het Corona gebeuren
*Wij begroeten elkaar met een glimlach maar er is geen fysiek contact.Er is alleen fysiek contact tijdens het uitvoeren van de behandeling.
*Tijdens de behandeling is het beter om zo min mogelijk te praten en dus vraag ik hiervoor jullie begrip. Na de behandeling gelieve niet onnodig in het pand te verblijven maar te vertrekken.We willen zo min mogelijk mensen in het pand hebben dan nodig is.
*Betalingen gaan voortaan per tikkie wat ik je stuur op je mobiele nr.
*Na de behandeling maken we indien gewenst de vervolg afspraak en erna voer ik het Corona protocol uit en maak ik alles gereed voor de volgende klant.
* Indien gewenst liggen er mondkapjes mocht je er zelf ook graag eentje dragen bijvoorbeeld tijdens een massage. De massages worden voorlopig alleen maar uitgevoerd in buikligging en max. 60 min.Wanneer je door zwangerschap of andere ongerief echt niet op je buik kunt liggen dan maken we een uitzondering en kun je indien gewenst een mondkapje krijgen.
Dit is geheel op eigen risico.
* Na de behandeling is er kort tijd voor het maken van een nieuwe afspraak en het kopen van producten. Graag zelf de producten van het schap pakken. Vertrek meteen zodra je klaar bent .
 
Het is een hele lijst maar wel erg belangrijk.Ondanks alle extra maatregelen blijf het bezoeken van mijn praktijk geheel voor eigen risico.
Bij het verzetten / annuleren van een afspraak per mail of what’s app zal ik altijd een reactie geven, bij geen reactie graag nog even checken.
 
Lees ook de officiele  pdf documenten op deze pagina omtrent het Corona protocol.
 
 
 
 
 

 

 
 
 

handenwas-protocol

Lees dit document omtrent handenwas-protocol

hygieneprotocol-poster