Corona

Wegens het Corona protocol zijn er wat gewijzigde behandelingen en sommige zijn tijdelijk niet te boeken.

Gezichtsbehandelingen worden gegeven met bescherming( mondkapje & handschoenen) en we desinfecteren beide onze handen.Het dragen v.e mondkapje bij binnenkomst door de klant is ook bij ons verplicht.

Gelieve niet alleen aan jouw gezondheid te denken maar ook aan die van de medemens en zeg dus af bij klachten als verkoudheid, griep, koorts , hoesten etc....Neem geen risico.Je mag kostenloos de afspraak verzetten.

Essentiële oliën tijdens massage

In mijn praktijk werk ik alleen maar met natuurlijke olie. Ik ben een voorstander van Clean Eating maar ook van Clean products! Zo verkoop ik veel natuurlijke producten voor de verzorging van lichaam & gezicht.

Want alles komt in je bloedbaan terecht.

Recent ben ik gestart met doTerra essentiële oliën , ik masseer met een olie die bij jou past......vertel me wat je nodig hebt en ik pas daar mijn massage & olie op aan.

 

 

 

Bindweefsel Anti Aging facial

Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor de vrouw.Het is liftend, zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, werkt verstevigend,anti aging en is tevens ontspannend.

Je gezicht wordt eerst lekker gereinigd,erna krijgt het een boost d.m.v een capsule met werkstoffen afgestemd op jouw huid!

Je hele gezicht, hals, decollete en schouders /boven armen krijgen een bindweefselmassage, zowel handmatig als met speciale cups.Dit is zeer ontspannend, stress afvoerend en tevens help je zo het lichaam om afvalstoffen te verwijderen.Je voelt meteen dat de huid goed doorbloed raakt en strakker aanvoelt en je hoofd is lekker ontspannen.

Afsluitend wordt nog een voedend masker ingemasseerd en ga je met een fris relaxt gevoel weer naar huis.

duur : 60 min.

Free Style Massage is een combi van diversen stylen.

Combi massage.

Een Free Style massage is een combi tussen Oosterse en Westerse technieken .Er wordt gebruik gemaakt van warme of koude olie en diversen massage technieken.Er wordt vooral ingespeeld op het moment zelf, waar is jouw lichaam aan toe....dat wordt gemasseerd zodat blokkades worden opgeheven en je energie weer vrij kan stromen.Het is afwisselend zacht en stevig.Ik beheers ook de bindweefsel massage en kan deze grepen ook toepassen in de Free Style....

Deze massage is het meest gekozen! Ik maak gebruik van diversen technieken die ik beheers o.a Ayurvedische en Lomi Lomi. Voor uitleg over de stylen, zie overige kopjes.

Geef aan wat je wensen zijn en wat je klachten zijn en deze massage zal je vitaliseren.

Duur :60 min.

Ladies Special massage (rugligging!)

Ladies Special Massage

Deze ontzettende liefdevolle 'koester' massage is speciaal voor de vrouw. Waarom? omdat vrouwen vaak druk zijn met zorgen voor anderen, zichzelf daarmee geregeld wegcijferen.

In deze massage worden hoofd,gezicht,armen , handen ,onder benen en voeten zalig verwent met strijkingen en rotaties begeleid met warme olie!

Je zult merken dat je totaal ontspannen raakt en er weer tegenaan kunt.

de massage wordt liggend op de rug uitgevoerd.

Duur:60 min.

Voetmassage

Chinese Voetmassage

De voetmassage is ideaal voor als je erg 'ïn je hoofd zit'.

Velen zijn druk en vooral mentaal worden we erg overbelast. Om je meer in contact te brengen met je lichaam en tevens dan ook met je gevoel is een massage ideaal. Zeker voor je voeten. De energie die normaal stagneert in je hoofd (daar ben je druk) verplaatst zich naar de voeten. Ook dit is een drukpunten massage maar niet zoals een reflexzone voetmassage. Dit is een mildere vorm.

De voeten worden eerst gescrubd, dan met warme olie lekker gemasseerd en afsluitend volgt een verzorgende voetcreme. Dus een totale verzorgende voet verwennerij! Op verzoek en tegen meerprijs kunnen de teennagels gelakt worden.

Je kunt kiezen uit Chinese-of Ayurvedische-of combi voetmassage

Vraag gerust naar meer info!Duur: 40-45 min.

 

Moeder dochter behandeling

Speciaal voor moeders en dochters:

Jullie komen gezellig samen naar de praktijk voor een behandeling van 90 min tezamen.

We nemen dan wel extra de maatregelen in acht v.h. Corona protocol ( zie elders website).Beide dienen jullie klachtenvrij te zijn!Gelieve beide één mondkapje te dragen bij binnenkomst.

Ieder krijgt een gezichtsbehandeling van circa 45 min en je mag zelf bepalen wat je wilt laten doen( epileren, verven, reinigen, harsen etc...)

90 min €69,50

Ayurvedische Marma ( drukpunten ) energie massage

Ayurvedische warme olie massage

Deze energie massage voert oude energie en afvalstoffen af en geeft je nieuwe energie. Het is een liefdevolle milde massage voor mensen die behoefte hebben aan rust en herstel. Met fijne rustgevende strijkbewegingen en aangenaam geurende warme olie word je hele lichaam gemasseerd. Je 'CHI'(energie/ levenskracht) zal gaan stromen en bepaalde drukpunten worden geactiveerd. Het is echt een kadootje voor jezelf deze fijne intense massage.Het is een massage die afvoerend werkt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

Als je ziek bent of hertellend van een zware ziekte,overleg dan even. Het lichaam heeft soms al teveel prikkels te verwerken.

Onderdeel vd Free Style Massage!

 

Facials (gezicht behandeling)

Gezichtsbehandeling / facial

In mijn wellness studio geef ik ook facials(45 of 60 min.). Meestal in combinatie met een massage.

Ik ben mijn carriere gestart als schoonheidsspecialiste en heb me gaandeweg richting wellness massages & coaching ontwikkeld. Ik zie mezelf niet alleen als een schoonheidsspecialiste, maar als een allround wellness coach die mensen leert bewust om te gaan met hun kostbare lichaam.Daar past een heerljke gezichtsverzorging ook prima bij.

Een facial is naar wens in te vullen in overleg.Ook harsen , epileren en verven is  mogelijk!

Keuze: 60 min.En in combi met massages 90 min.

Zwangerschaps massage (side-by -side massage)

Side-By-Side Masage in zijligging en rug ligging deze volledige massage is op de blote huid en met warme olie!!

Deze zorgzame massage is speciaal voor diegene die altijd maar zorgt voor een ander en te weinig aan zichzelf toekomt! Waarom? Omdat het een zeer prettige warme massage is waarbij je op je zij ligt met een speciaal ergo kussen tussen je benen en onder je hoofd.De feedback is zeer lovend.Ook heerlijk voor een ieder die niet(lang) op zijn buik kan liggen!

Voor de zwangere vrouw: Vanaf 3 maanden mag je gemasseerd worden tot aan de bevalling! Deze massage is zeer comfortabel en fijn. De buik masseer ik niet mee.Een massage is altijd op eigen risico.

Duur : 60 min.(max.)

 

Aroma therapie massage

 

Een aromatherapie massage is zeer specifiek gericht op jouw lichaam en diens behoefte. Deze massage is ontzettend zacht en er wordt gebruik gemaakt van meerdere essentiële oliën.Ook wordt er gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken die vooral bedoeld zijn om een goede balans te creëren.Er vind van tevoren een intake gesprek plaats, dit om inzicht te krijgen in jouw behoeften.  

Wanneer je behoefte hebt aan meer dan alleen een massage, je jezelf wilt voeden met geneeskrachtige kruiden/olie, dan is deze massagetherapie wat voor jou. 

Ervaar zelf hoe anders jij je naar deze voedende olie massage voelt.......

Deze massage duurt: 60 min.

Belangrijk om te weten: Al mijn massages zijn Wellness Massages! Dit betekent dat ik geen sport masseur ben maar pure ontspanningsmassages geef......Hou je van een zeer stevige aanpak dan verwijs ik je naar een sport masseur of fysio.

Chi machine zuurstof therapie (d.m.v.wiegen)

De Chi Machine is halverwege het jaar 2001 op de Nederlands/Belgische markt geïntroduceerd. Inmiddels zijn er enige duizenden mensen in Nederland (in Azië en Amerika honderdduizenden) die de Chi Machine regelmatig gebruiken.

De enthousiaste reacties overtreffen alle verwachtingen. Gelet op het verband tussen gezondheid en het functioneren van het energiesysteem van de mens is de Chi-Vitalizer zo'n beetje het beste wat de moderne mens in dit verband kon overkomen. Beschikbaar voor iedereen. Wie de eigen gezondheid ter harte gaat, kan nu al genietende het lichaam geven wat het nodig heeft. Mijn wens is dat de Chi-Vitalizer zal inspireren tot (nog) meer zorg voor juiste voeding, ontspanning en beweging. En daarmee tot een gezonde manier van leven.Zodat je fit en vitaal door het leven gaat.

Het aantal gezondheidsklachten dat een mens kan hebben is vrijwel onbeperkt. De ene ziekte is nog niet onder de (medische) knie, of er zijn al weer nieuwe. Wachten tot je ziek wordt en vervolgens vertrouwen op medicijnen, is niet de weg naar een fit lichaam.

Het goede nieuws is: het aantal oorzaken van onze klachten is beperkt. Slechte houding, stress, slechte voeding en te weinig beweging zijn samen verantwoordelijk voor het overgrote deel van de gezondheidsklachten van de moderne mens. Zij resulteren, via tussenstappen als slechte ademhaling, onvoldoende doorbloeding enzovoort, in een chronisch laag zuurstofgehalte van het bloed, degeneratie van ons zenuwstelsel en verzwakking van het energiesysteem en immuunsysteem. Samengevat in 1 woord: vergiftiging. Kijkend naar de hoofdoorzaken, is de remedie natuurlijk simpel: goed verantwoord eten, ontspanning, een goede lichaamshouding en de juiste beweging. Bij die laatste drie, ontspanning, houding en beweging, is de Chi-Vitalizer van onschatbare waarde.

Het zal duidelijk zijn dat het voor ons algehele welzijn van cruciaal belang is dat de wervelkolom in optimale conditie is. De Chi machine helpt daarbij. 

Hier vind je een link naar You Tube over de Chi machine https://youtu.be/vzOBSpbNEmk 

 

De Chi machine brengt via je enkels je hele ruggengraat in beweging. Aan een ritme van +/- 120 bewegingen per minuut wordt alle stress geleidelijk uit je lichaam geschud. Hierbij bewegen niet enkel je benen, maar je hele lichaam. Tot aan de kruin van je hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen zodat je wervelkolom in balans komt.

 

De Chi machine zorgt voor een optimale doorbloeding, ontspant je rugspieren en verhoogt het zuurstofgehalte van je bloed. 15 minuten op de Chi machine zorgt voor evenveel zuurstofopname in je cellen als 90 minuten wandelen! Elke dag een sessie op de Chi machine helpt bovendien om te ontgiften, geeft een grotere energieopname en een betere bloeddoorstroming

Heel veel mensen hebben baat bij een dagelijks kwartiertje op de Chi machine, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Dit kwartiertje schudden laat niet alleen toe dat je je ontspant, er zijn ook positieve resultaten te verwachten bij:

 • slechte houding
 • menstruatieklachten
 • spierpijn
 • stijfheid
 • ademhalingsproblemen/astma
 • overgewicht
 • hyperactiviteit/apathie
 • slapeloosheid
 • slechte spijsvertering
 • hoofdpijn
 • maagklachten
 • allergieën
 • Parkinson
 • diabetes
 • emotionele onrust
 • stress
 • vermoeidheid
 • rugklachten
 • spasticiteit
 • hoge of lage bloeddruk
 • oedeem (vocht in de voeten/onderbenen)
 • migraine
 • reumatische aandoeningen
 • ontstekingen
 • verstopping
 • CVS/ME
 • MS
 • Alzheimer
 • urineproblemen
 • Restless legs
 • ...

Wie gemakkelijk ‘zware benen’ of vermoeide voeten heeft, zal onmiddellijk verlichting voelen na een beurt op de Chi machine!

Specials ( luxe behandelingen)

Lift up facial:

Deze heerlijke liftende behandeling geeft je teint weer een frisse look en vervaagd oneffenheden, rimpels en pigment vlekjes doordat er gewerkt word met fruitzuur.

Je huid word gereinigd, en voorbereid op de fruizuur- peeling, dit laten we goed intrekken. Erna volgt een peeling masker ook deze laten we intrekken.De huid is nu mooi schoon en staat open dus ideaal om nu een goede werkstof ampul te gebruiken met vocht & collageen.

Tijdens het intrekken van de werkstoffen krijg je een gezichtsmassage!

Afsluitend nog een lekker masker wat past bij jouw huid.En je gaat de deur uit met een goede verzorgende creme en een heerlijk schoon gevoel met een huid die straalt en zijdezacht aanvoelt...

Duur : circa 60 min.